Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Ο ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ !!!



Με την απόφαση της Κ.Ε. της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ το Σάββατο 31/10, το Συνέδριο θα συγκληθεί το διήμερο 7 και 8 Νοεμβρίου 2009 όπου θα συζητηθούν το αποτέλεσμα των εκλογών, η πορεία του κόμματος και η εισήγηση της Οργανωτικής Επιτροπής για τον τρόπο εκλογής του νέου Προέδρου του κόμματος.
Στα πλαίσια αυτά η κίνηση μας ξεκινά τον ανοικτό προσυνεδριακό διάλογο, την κατάθεση και την ζύμωση απόψεων για τα ζητήματα που αφορούν το μέλλον και την πορεία της παράταξης μας, και που έχουν να κάνουν με θέματα κριτικής για το αποτέλεσμα των εκλογών, ιδεολογίας, πολιτικής φυσιογνωμίας, καταστατικής λειτουργίας και δημοκρατικής οργάνωσης.

Μέσα από τις σελίδες του blog, http://nikitara-tsimiski.blogspot.com θα φιλοξενήσουμε όλες τις απόψεις που θα μας αποσταλούν και που αφορούν το θέμα αυτό του προσυνεδριακού διαλόγου.

Τις απόψεις αυτές θα συζητήσουμε ανοικτά και θα τις σχηματοποιήσουμε σαν τελική πρόταση της κίνησης μας, την Πέμπτη 05 Νοεμβρίου στις 6.00 μμ, σε ανοικτή εκδήλωση σε χώρο που θα ανακοινωθεί άμεσα.

ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ - ΔΑΠΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου